Розмістити подію →
‹ 
 ›
Сьогодні 26 вересня 2024 року
Мій дім Україна
Інформаційний портал про суспільно-політичні та культурні події в Україні

VIRIENA та Silent Max презентують трек “Додому”

 
VIRIENA та Silent Max презентують трек “Додому”

Мурахи по шкірі і полум’я в грудях: Атмосферний етно-електронний трек від VIRIENA та Silent Max “Додому”

VIRIENA та Silent Max презентують динамічний та кінематографічний трек “Додому”, що поєднує етно-фолк і електронну музику.

“Я переживала втратубабусі, яка перейшла на українську в 70 років і опанувала соцмережі, завдяки яким встигла на відстані почути демо-версію пісні. Я завжди буду відчувати її тепло і світло поруч зі мною, пишаюсь нею безмежно" говорить VIRIENA.

Композиція “Додому” — це гімн, що символізує жагу до життя та незламну силу, виражену в здоровій агресії. Трек є відображенням реальності в якій ми живемо та руйнацію, яку несуть наші вороги. Пісня має символічний текст про війну — як ту, що точиться в країні, так і ту, що відбувається в душі кожного з нас.


VIRIENA — українська сольна співачка і сонграйтерка, родом із Запоріжжя, яка здобула визнання як переможниця конкурсу "Global Talent" та "Голос Запоріжжя".  Учасниця першого в Україні ЛГБТ-хору QwertQueer, з яким презентувала  англійську версію "Додому" в Італії.

Silent Max — український музикант та композитор. Cтворює електронну, етнічну музику з глибокою атмосферою і сенсами.

VIRIENA та Silent Max працюють над майбутніми сольними треками, продовжуючи місію своєї творчості - нести глибокі сенси слухачеві.

Мультилінк на трек: https://release.shmrec.com/shm040sl


Instagram:   https://www.instagram.com/viriena_official/

Youtube:      https://www.youtube.com/@viriena



Дивіться також



вгору