Розмістити подію →
‹ 
 ›
Сьогодні 19 березня 2024 року
Мій дім Україна
Інформаційний портал про суспільні та культурні події в Україні

Хто відповість за нелюдські муки, смерті та руйнацію України?

 
Хто відповість за нелюдські муки, смерті та руйнацію України?

У кожної події є конкретні імена. Російська війна проти України відкриє для світу ще багато імен, що ввійдуть в історію як військові злочинці.

Весь світ повинен згуртуватись і прийняти рішення про визнання путінського режиму терористичним, а її учасників - злочинцями і вбивцями, що скоїли найжахливіші злочини проти людяності, проти України.

Після перемоги над путінізмом та звільнення росії від путінського іга, всі причетні до неї антигерої понесуть сувору кримінальну та справедливу людську відповідальність. Це всі військові, всі політичні діячі, всі пропагандони, журналісти, так звані експерти, олігархи, бізнесмени, продажне духовенство та інші нелюди, що приймали участь у війні. Які підтримували своїми діями, прийнятими законами, наказами, виступами, своїми грошима розв'язання та проведення війни росії проти України, творили геноцид українського народу. Жоден учасник цієї історичної, нелюдської, страшної трагедії не повинен залишитись без покарання.

путінські злочинці отримають смертну кару

Судовий процес над всіма військовими злочинцями стане показовим для майбутніх поколінь, для майбутніх правителів та учасників, які можуть задумати щось нелюдське, щось жахливе, що може призвести до масових вбивств та насилля.

Найсуворіші смертні вироки отримає разом з путіним вся його кліка, що віддавала накази знищувати українську націю, якщо вони доживуть до цього процесу.

Всі інші злочинці будуть позбавленні всіх своїх нагород, статусів та отримають довгострокові чи пожиттєві терміни ув'язнення з повною конфіскацією кривавих грошей, отриманого, купленого чи награбованого майна та коштовностей, їхнього бізнесу, тощо. Все до копійки у них буде відібрано.

Злочинці повинні знати, що їх відповідальність буде колективною і їм не вдасться  приховати, віддати чи переписати грошові, банківські рахунки, нерухомість, матеріальні цінності, бізнес та інше майно своїм жінкам, чоловікам, дітям, батькам, братам і сестрам, тещі, коханкам, та іншим особам, які можуть їх приховати чи користуватися ними. Це – криваві гроші і вони, разом з усім іншим майном, будуть знайдені, конфісковані і передані на відшкодування, відбудову та становлення постраждалим містам, постраждалим підприємствам, постраждалим людям, чиї батьки, чоловіки, діти, поклали свої життя у тяжкій визвольній боротьбі за Україну, а також постраждалим від нелюдської люті окупантів, людям, що зазнали нездоланного болю і втратили своє майно у цій війні.

Колективна відповідальність також розповсюджується на всю росію та її народ, що не вжив жодних заходів та дозволив путінському режиму ведення кривавих воєн в Чечні, Грузії, дозволив захопити український Крим, створити та утримувати так звані ДНР та ЛНР і розпочати повномасштабну, люту війну в Україні в 2022 році.

Все, що знищено, повинно бути відбудовано за кошти агресора, виплачено репарації та відшкодовано всі інші матеріальні та моральні збитки народу України.

Путін все одно колись здохне і його визнають злочинцем 21 століття на рівні з Гітлером, Каддафі, Чаушеску,  Муссоліні. Про нього буде заборонено навіть згадувати, його спалять як шалену собаку, а попіл розсіють за вітром, щоб не засмічувати землю таким виродком.

Всі, хто зараз ще не схаменувся, хто ще підтримує війну і виконує злочинні накази, повинні подумати про своє майбутнє, якого може і не бути, якщо не зупинитись просто зараз.

Путін – головний ворог України, він ворог і Росії, він – ворог всього світу. У нього і тих, хто біля нього, немає майбутнього.

А Україна ВИСТОЇТЬ.
Україна ПЕРЕМОЖЕ.

МИ – Україна!
Слава Україні!

Р.S. Прийде черга і до інших зрадників та ворогів.

Микола Карпенко

Джерело: https://natstanua.com/


Дивіться також



вгору