Розмістити подію →
‹ 
 ›
Сьогодні 19 березня 2024 року
Мій дім Україна
Інформаційний портал про суспільні та культурні події в Україні

Звіт про подію буде тут…

ВиставкиКиївська обл., Київ

НАФТОГАЗЕКСПО - 2023

17–19 жовтня 2023
НАФТОГАЗЕКСПО - 2023

Виставка «НАФТОГАЗЕКСПО» - це головне місце зустрічі фахівців нафтогазової галузі. Учасники, що представляють весь спектр своєї продукції, та відвідувачі, що мають за мету вирішення своїх виробничих задач, отримують необмежені можливості до взаємодії та комунікації, що сприяє розширенню бізнесу обох сторін. Іншою перевагою участі у виставці є підтримання контакту з постійними клієнтами та інтерес не тільки цільової групи відвідувачів, а й ЗМІ, державних структур.

Учасники виставки: вітчизняні та іноземні виробники і постачальники нафтогазового обладнання і технологій, нафто- і газосервісні компанії, інжинірингові підприємства, науково‑дослідні організації та інші компанії, що працюють у галузі.

Цільова аудиторія заходу: керівники та технічні спеціалісти державних і приватних нафто- і газодобувних компаній, підприємств, які займаються розвідкою і будівництвом родовищ, транспортуванням, переробкою, зберіганням, розподілом нафти і газу, представники профільних державних установ, наукових і громадських організацій та багато інших.

В рамках ділової програми - VII Київська конференція «Буріння. Інтенсифікація. Екологія та охорона праці». Серед спікерів: перші особи ПАТ «Укргазвидобування», СП «Полтавська газонафтова компанія», ТОВ «Бурова техніка», Tacrom Services, Weatherford і інші вітчизняні та іноземні компанії.

Місце проведення:
Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр,
Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна»

Контакти:
тел./факс: + 38 066 921 47 51
e-mail: sher@iec-expo.com.ua
https://www.iec-expo.com.ua/ng-2023.html

Адреса: просп. Броварський, 15, Київ
Телефон: + 38 066 921 47 51
Сайт: www.iec-expo.com.ua
Ел. пошта: reklama@iec-expo.com.ua



вгору