Розмістити подію →
‹ 
 ›
Сьогодні 19 березня 2024 року
Мій дім Україна
Інформаційний портал про суспільні та культурні події в Україні

Звіт про подію буде тут…

ВиставкиЛьвівська обл., Львів

Міжнародна виставка "Деревообробка"

6–9 червня 2023
Міжнародна виставка "Деревообробка"

Деревообробка знову запрошує у Львів

Сьогодні, як ніколи, важливо працювати, розвиватись та рухатись вперед. Тому, запрошуємо взяти участь у міжнародній виставці Деревообробка 2023, яка планується на 6-9 червня у м. Львові. Ми переконані, що і виставкова діяльність допоможе економіці нашої країни, стане імпульсом для відновлення, допоможе створювати, об’єднувати та розвивати нові партнерства, бізнеси і спільноти.

Формат проведення виставки Деревообробка 2023, як зазвичай, планується з експозиційною частиною, так і з супутніми заходами. Нагадуємо, що тематичні напрями виставки охоплюють повний цикл обробки деревини: від лісозаготівлі, первинної обробки, виготовлення столярних виробів та меблів до утилізації деревних відходів, виробництва пелет та котельного устаткування, яке працює на твердому паливі. Особливу увагу буде приділено темі біоенергетики, адже і енергетична незалежність теж нам необхідна.

Також, мають місце лакофарбові матеріали, засоби захисту деревини, меблеві комплектуючі та інші допоміжні системи чи рішення, без яких не можливо реалізувати готовий продукт.

Ми хочемо разом з Вами зберегти наше багаторічне місце зустрічей, де завжди панував підприємницький драйв, натхнення, щирі емоції, незабутня атмосфера живого спілкування та максимум користі від дружніх зустрічей. Адже, коли є об’єднана потужна підприємницька спільнота, то працювати значно простіше. Тож, допоможемо один одному.

Запрошуємо гравців деревообробного ринку взяти участь у міжнародній виставці «Деревообробка 2023» і поділитися досвідом незламності, кейсами відродження та обмінятися думками, ідеями, пропозиціями задля перемоги! Реєстрація тут: www.galexpo.com.ua/derevo

Віримо, що у нас з Вами все вийде!
Разом до перемоги!
Організатор: ПрАТ Гал-ЕКСПО

Хто: Гал-ЕКСПО

Де: «Арена Львів», стадіон

Коли: 6-9 червня 2023

Адреса: вул. Стрийська, 199
Телефон: (032) 294-91-12
Сайт: www.galexpo.com.ua/derevo
Ел. пошта: galexpo.lv@mydim.ua



вгору