Розмістити подію →
‹ 
 ›
Сьогодні 28 березня 2024 року
Мій дім Україна
Інформаційний портал про суспільні та культурні події в Україні

Звіт про подію буде тут…

МІЖНАРОДНИЙ БУДІВЕЛЬНО-АРХІТЕКТУРНИЙ ЯРМАРОК BUDMA 2023

31 січня – 3 лютого 2023
МІЖНАРОДНИЙ БУДІВЕЛЬНО-АРХІТЕКТУРНИЙ ЯРМАРОК BUDMA 2023

Міжнародний ярмарок будівництва та архітектури BUDMA 2023


Подія відбудеться 31.01 – 3.02.2023 року на Познанському міжнародному ярмарку/

Дивіться останні пропозиції виробників і дистриб'юторів будівельної галузі.

Вікна, двері, ворота, фундаменти, стіни, стелі, підлоги, дахи, сталь у будівництві, оздоблювальні матеріали, енергоефективне будівництво, екобудівництво, машини, інструменти, допоміжне обладнання, ІТ у будівництві.

BUDMA Fair , тобто Міжнародний ярмарок будівництва та архітектури , є одним із найважливіших місць зустрічі виробників та дистриб’юторів сучасних технологій та будівельних матеріалів з торговими представниками, архітекторами, підрядниками та інвесторами в Європі. Будівельний ярмарок представляє новітню продукцію, технологію та послуги майже 1000 компаній з Польщі та з-за кордону. 4 дні будівельного ярмарку в Познані рясніють ринковими прем’єрами, новинками продукції та змістовними подіями, присвяченими найактуальнішим питанням будівельної галузі, а також презентаціями, конкурсами та чемпіонатами.


Напрямок - світ! Ярмарок BUDMA 2023

BUDMA є однією з провідних галузевих подій на міжнародній арені та приваблює бізнес з усього світу. Програма розміщених покупців і міжнародна зона зустрічей відіграють ключову роль у залученні клієнтів. Вони нададуть учасникам можливість знайти потенційних ділових партнерів з-за кордону, а доступ до вичерпних знань про те, як глобально керувати зростанням компанії, полегшить досягнення цієї мети.

Сучасний стан економіки вимагає від представників будівельної галузі високої підготовки та швидкої адаптації до викликів, що виникають. Ландшафт галузі швидко розвивається, і виробничі компанії, підрядники та учасники в усьому ланцюжку постачання потребують наставників як ніколи раніше, які можуть надихнути та полегшити адаптацію до поточної ринкової ситуації. Ярмарок BUDMA, безперечно, є акселератором, який підтримує підприємців у веденні бізнесу, забезпечує гарантований доступ до передових рішень, сприяє побудові довгострокових міжнародних ділових відносин та нетворкінгу. Зараз підприємці інтенсивно шукають рішення, які допоможуть легше пережити кризу. Чудовою нагодою для встановлення нових глобальних контактів є ярмарок BUDMA, а конференції та галузеві дебати дають можливість поговорити про оптимізацію, а також запропонувати машини, інструменти та комплектуючі для виробництва столярних виробів та фасадів у рамках WinDoor- технічний ярмарок, що відбудеться в той же день.

– Як організатори виставок ми ініціюємо зустрічі та обмін досвідом, підтримуємо комунікацію та постійно шукаємо глобальні рішення, які сприяють подальшому розвитку бізнесу. Вперше на BUDMA 2023 буде організовано International Meeting Zone – спеціальний простір для іноземних відвідувачів, включаючи групу з кількох сотень баєрів, які беруть участь у програмі Hosted Buyers, ключових гостей з Польщі або, що не менш важливо, для BUDMA. та самих експонентів WinDoor-tech, де ми не лише допоможемо їм знайти потенційних ділових партнерів, але й надамо їм доступ до всебічних та актуальних знань про те, як контролювати розвиток своєї компанії на міжнародному рівні», – підкреслює Марта Шидловська, директор BUDMA International Construction and Ярмарок архітектури.

Цінність цих зустрічей полягатиме в сутності та допомозі радників у таких сферах: проведення міжнародних транзакцій, пошук нових можливостей фінансування, безпека та транспорт і, нарешті, сама логістика в цій новій, зміненій реальності ланцюга поставок. Спеціальний мобільний додаток, який пропонує можливі контакти, створює календар і карту зустрічей, допоможе побудувати мережу стосунків.

Побудуйте глобальний бізнес

Вже сьомий рік поспіль продовжується програма Hosted Buyers, яку дуже добре сприйняли учасники виставки та яка збирає до Познані представників іноземних роздрібних мереж, закупівельних груп, оптовиків чи дистриб’юторів будівельних матеріалів із найперспективніших експортних ринків. На сьогодні BUDMA в рамках цієї програми відвідало понад 3000 іноземних баєрів!

- Ще в жовтні представники будівельних підрядників і дистриб'юторських мереж, серед іншого, з Чехії, Греції, Грузії, Іспанії, Ірландії, Литви, Люксембургу, Монголії, Норвегії, Румунії, Швеції, Туреччини, Узбекистану та Італії підтвердили свої робочі візити. – BUDMA 2023. Практично щодня ми отримуємо запити від потенційних іноземних підрядників, як виробників, так і імпортерів чи дистриб’юторів будівельних матеріалів. Таким чином, можна сказати, що зараз ми «відкриваємо» список країн, представлених на будівельному ярмарку в Познані», – розповідає директор BUDMA.

Кажуть, ярмарок – це дзеркало, в якому відбивається стан економіки. В даний час справедливе дзеркало показує тривогу про майбутнє. Контакти, налагоджені на Міжнародному будівельному та архітектурному ярмарку BUDMA, створюють можливості для розвитку міжнародного бізнесу, а теми, які обговорюються на заходах, підтримують галузь. Знання, отримані на BUDMA, дозволяють легше реагувати на зміни, а механізми, представлені учасникам, дозволяють польським представникам будівельної галузі не тільки пережити невизначені часи, але навіть успішно вийти з них.

Варто запланувати свою участь сьогодні. Щиро запрошуємо!

Ярмарок BUDMA: 31 січня – 3 лютого 2023 р., Познанський міжнародний ярмарок.

Паралельно проходитиме Виставка машин і комплектуючих для виробництва вікон, дверей, воріт і фасадів WinDoor-tech.

https://budma.pl/pl

https://mydim.ua/news/world/?id=22658

Микола Карпенко

Хто: Grupa MTP

Де: Познанський Міжнародний Ярмарок

Коли: 31.01-3.02.2023

Адреса: ul. Głogowska 14 60-748 Poznań, Polska
Телефон: +48 61 869 2000
Сайт: budma.pl/pl
Ел. пошта: info@grupamtp.pl



вгору